Back to All Events

U R E I S T

  • Klostergarden 822 Mosterøyveien Mosterøy, Rogaland, 4156 Norway (map)

Send e-post til bestilling@klostergarden.no eller send dem melding i deres messenger om du vil sikre deg plass på dette enestående pop-up-arrangementet under Gladmatfestivalen 2019!

25. og 26. juli kan Klostergarden tilby noe du garantert ikke har opplevd før; en pustepause i hverdagen, et særegent kulturlandskap og mat med historie tilberedt av en av verdens beste kokker. I samarbeid med Bocusekokk Charles Tjessem og Gyda gård tilbys ureist, lokal mat med bondens egen historie attåt.

I år dyrker Sigurd Strand Pedersen og Gyda Gård sagnomsuste og helt spesielle poteter på Utstein Gard, bærekraftig og på gammelt vis. Klostergarden har anlagt egen grønnsakshage med over tredve sorter, og kvalitetskjøtt er det vi lever for og av. Kombiner det så med kunnskapene, håndverket og smakssansene til Bocuse d'Or-vinner Charles Tjessem. Fra jord til bord, bokstavelig talt.

Arrangementet finner sted i gardsutsalget på garden, et bygg som i 2019 ble nominert til EU-pris for samtidsarkitektur. To dager under Gladmat, Norges største matfestival, vil du bli invitert til #Utstein og få #se, #smake, #høre om og #nyte #ureist, #lokal #mat fra #Gyda, #Utstein og Klostergardens produsenter. Det settes opp buss fra Stavanger sentrum til Utstein og tilbake.

Vil du sikre deg billetter til U R E I ST på #Klostergarden, send mail til bestilling@klostergarden.no. Selges fortløpende, og du får rask bekreftelse med betalingsinformasjon. Vi har denne helt spesielle #måltidsopplevelsen fordelt på to dager, torsdag 25/7 og 26/7, husk å skrive hvilken dag du ønsker å komme, og hvor mange dere er. Billetten inkluderer buss fra Stavanger sentrum til Utstein kl 15.00 og tilbake ca 20.30/21.00. Pris per person; NOK 1.690,-. Drikke kommer i tillegg til pris. Det er kun 26 plasser per dag. Velkommen til gards!

#bocusedor #lokaleråvarer #frajordtilbord #matregionen #matmanifestet #MatregionRogaland #matmanifest Bocuse d'Or Norge #GydaGård #Gydasjordepler #merinfokommer #begrensetantallplasser #gladmat #visitutstein #rennesøy #mosterøy Sigurd Strand Pedersen Anders Schanche Rettedal Inger Lise Aarrestad Rettedal #nortura HANEN #popup

Earlier Event: July 20
Gårdsmarked på Utstein Kloster
Later Event: July 26
U R E I S T