Back to All Events

Åpent i gardsutsalget på Utstein

  • Klostergarden 802 Mosterøyveien Mosterøy, Rogaland, 4156 Norway (map)

På sommeren har vi åpent hver helg i gardsutsalget på Klostergarden. I sjøhuset like nedenfor Utstein Kloster, finner du unike produkter fra Utstein Gard og andre produsenter i matregionen vår. Perfekte gaver for den som ønsker seg noe unikt, annerledes og spesielt. Eksempler på ting du kan få kjøpt i gardsutsalget er skinnfeller, garn, tovede produkter fra Finnøy Ullgård, kalender, kokebøker, designputer, designhansker, gensere, luer, lys, pizzastål fra den lokale smeden vår, særegne plakater og nummererte trykk av illustratør Hilde Thomsen, kunst av Linda Håvarstein, salt, saft, sjokolade, is, te, spekemat og marmelader. Betaling med kort eller vipps. Følg skiltene til Klostergarden og Utstein Kloster fra E39. Parkering ved den offentlige parkeringsplassen like bortenfor Utstein Kloster. Du trenger ikke betale for å komme inn. Utsyn til det vakre kulturlandskapet her ute får du på kjøpet. Velkommen til gards!

Foto: Mat fra Norge/Mette Møller

Earlier Event: June 30
Åpent i gardsutsalget på Utstein