Tilbake til alle arrangementer

Påskeåpent i gardsutsalget på Utstein


  • Klostergarden Utstein Gard, Mosterøyveien 802 Mosterøy, Rogaland, 4156 Norway (kart)

Klostergarden ønsker velkommen til gardsutsalget på Utstein hver dag i påsken, fra kl. 12.00 til kl. 15.00. Perfekt å kombinere med tur og rolige aktiviteter i nærområdet. Lammene er begynt å komme og våren er her.

I gardsutsalget finner du lokal mat og drikke, samt unike håndverksprodukter fra Utstein Gard og andre produsenter i matregionen. Perfekte gaver for den som ønsker seg noe annerledes og spesielt. Betaling med kort eller vipps.

Parkering på de offentlige parkeringsplassene like ved gravlunden ved garden og Utstein Kloster, ved Fjøløy Fort eller Utstein Kloster Hotell. Du trenger ikke betale for å komme inn. Utsyn til det vakre kulturlandskapet her ute får du på kjøpet.

Gardsutsalget ble i 2019 nominert til EU Mies Award - en europeisk pris for samtidsarkitektur. Sjøhuset ble ferdig restaurert høsten 2017 og ble offisielt åpnet av daværende landbruks- og matminister Jon Georg Dale i mai 2018.

Sjøhuset og hele området som omkranser Utstein Kloster er i privat eie, og er ikke åpent for ferdsel uten etter avtale med grunneier, som er Klostergarden/Utstein Gard.

Klostergarden leier også ut sykler, robåt og kajakker fra gardsutsalget. De tilbyr også omvisning og sakte aktiviteter, se klostergarden/unikeopplevelser.

Klostergarden har signert Matmanifestet i Rogaland og er med i Hanen, Bondens Marked og Reko-ringen.

Klostergarden tar forbehold om endringer i åpningstidene. Følg med på oppdateringene deres på facebook og instagram.

Foto: Klostergarden

Tidligere arrangement: 16. mars
Kalligrafikurs på Utstein kloster
Senere arrangement: 24. mars
Utstein kloster er søndagsåpent